Denní menu 11.12.2017 - 15.12.2017

Dovolujeme si Vás pozvat na polední menu, které pro Vás připravuje společně se svým týmem šéfkuchař Volcano Complex Josef Pošta.

Polední menu 11. 12. 2017 - 15. 12. 2017

 

PŘEDKRM

Restovaná kuřecí jatýrka na červeném víně s křupavou bruschetou a bylinkovým máslem 78 Kč

/1,7/

POLÉVKA

Žampionový krém s mozzarellou 48 

/7/

SALÁT

Listy červené čekanky s rukolou a restovaným čerstvým chřestem, ochucené sladkokyselým dresinkem s feta sýrem 144 Kč

PASTA

Tortelini s restovaným kuřecím masem ve smetanové omáčce se špenátem, parmezán     146Kč 

/1,3,7/

HLAVNÍ CHOD

Kuřecí prso s kostí na paprice ve smetanové omáčce s vařenou tarhoňou 158 Kč

/1,3,7,10/

Tažené zvěřinové ragú na červeném víně se sýrovými škubánky a máslový pórek     186 Kč

/1,7,8,9,12/

Pomalu pečená vepřová líčka na portském víně s jemným bramborovým pyré a celerovou slámou 148 Kč

/1,7,9,12/

SPECIALITA KUCHYNĚ

Grilovaný steak z lososa na bramborovo-karotkovém pyré s restovaným císařským hráškem a limetkovou šťávou 286 Kč

/1,2,4,7/

  • Steak z vysokého roštěnce na houbovém ragú s čerstvou majoránkou a pečenými cibulkami, doplněné tempůrovanou cuketou 318 Kč

/1,7,12/

DEZERT

Domácí čokoládové browneis  56 Kč

/1,3,7/

Nahoru