Firemní vánoční večeře II. s vínem


Amose Bouche

Sklenička Martini Prosecco s jahodou

Marinované tenké plátky čerstvé chobotnice přelité citrusovým vinigretem, ochucené kandovanou pomerančovou kurou a granátovým jablkem s rukolou

Riesling Kabinett, Halbtrocken,, Pfalz,, Weingut Petri, Deutschland

Jemný smetanový krém z lesních hříbků s mascarpone nokem a lanýžovým olejem

Ryzlink Vlašský Cepáge,, jakostní,, Mikulovská podoblast,, Nové Vinařství

Pomalu pečený steak z hovězí svíčkové chovu Angus s gratinovaným bramborovým dortíčkem a ricotovými placičkami podlité lehkou pepřovou omáčkou s koňakem Martell V.S.O.P.

Chianti Classico,, San Jacopo,, Toscana DOCG, Castello Vichiomaggio

Steak z ropušnice skvrnité s citronovým  želé a rukolou

  Pinot Bianco a Chardonnay,, Cuveé Bianco, Alto Adige, Girlan

Karamelizované čerstvé ovoce s fíkovým medem a vanilkovou zmrzlinou

Lupiac Grande Reserve 2007, Bordeaux AOC, Kressmann

1 450,- Kč pro 1 osobu

  

Nahoru