Vánoční FIREMNÍ večeře

Nezbývá Vám čas na Váš FIREMNÍ vánoční večírek? Přesto by jste rádi poděkovali Vašim kolegům a zaměstnancům.....Máme pro vás to pravé řešení. Pozvěte Váš team na společnou večeři v příjemném designovém prostředí s excelentní kuchyní. Připravili jsme pro Vás exkluzivní menu plné vytříbených chutí a rafinovaných kombinací. Přesvědčte se... (k menu získáte 20% na alkoholické nápoje)

 

Amose bouche

Jemný hráškový krém s kapkou brendy a crema fraiche

Pečené kuřecí prso Supreme na bylinkách podávané se šlahanou máslovou kaší, glazurovanou karotkou, doplněné růžičkami čerstvé brokolice

nebo

Steak z čerstvého lososa se salátovými listy, karotkou a dresinkem z panenského olivového oleje

Smetanová panacota s karamelem a javorovým sirupem

750,- Kč pro 1 osobu


Amose Bouche

Sklenička Martini Prosecco s jahodou

Marinované tenké plátky čerstvé chobotnice přelité citrusovým vinigretem, ochucené kandovanou pomerančovou kurou a granátovým jablkem s rukolou

Riesling Kabinett, Halbtrocken,, Pfalz,, Weingut Petri, Deutschland

Jemný smetanový krém z lesních hříbků s mascarpone nokem a lanýžovým olejem

Ryzlink Vlašský Cepáge,, jakostní,, Mikulovská podoblast,, Nové Vinařství

Pomalu pečený steak z hovězí svíčkové chovu Angus s gratinovaným bramborovým dortíčkem a ricotovými placičkami podlité lehkou pepřovou omáčkou s koňakem Martell V.S.O.P.

Chianti Classico,, San Jacopo,, Toscana DOCG, Castello Vichiomaggio

Steak z ropušnice skvrnité s citronovým  želé a rukolou

  Pinot Bianco a Chardonnay,, Cuveé Bianco, Alto Adige, Girlan

Karamelizované čerstvé ovoce s fíkovým medem a vanilkovou zmrzlinou

Lupiac Grande Reserve 2007, Bordeaux AOC, Kressmann

1 450,- Kč pro 1 osobu

  

Amose Bouche

Sklenička Martini Roayl Rosso s plátkem čerstvého pomerenče pro pány

Sklenička Martini Roayl Binaco s plátkem čerstvé limetky pro dámy

Silné hovězí concasé s masem a velkou plněnou zeleninovou raviolou

Grilovaný kozí sýr s pistáciemi a medem na salátku z čekanky a římského salátu ochucené balsamiko redukcí a bazalkou

Sauvignon,, Monopole,, Bordeaux AOC, Kressman

Konfitované jehněčí kolínko pečené na rozmarýnu a kořenové zelenině s vínem Chianti na restovaném čerstvém špenátu se šalotkou a grilovanými grenaile brambůrkami

Sangiovese rosato, 2010 Toscana IGT, Tenuta Fanti

Terina z husích jater Foa-gras s macerovanými rozinkami v italské slanině a malinovým glazé s domácími houstičkami sypané sezamem

Sangiovese a Merlot,, Frubesco,, Toscana IGT, Tenuta Fanti

Citronový sorbet s kapkou šampaňského a čerstvou jahodou

Grilované filátko mořského vlka provoněné rozmarýnem na čerstvých špagetách chittara s restovanými krevetami na bílém víně zjemněné máslem s cherry rajčaty a bazalkou

Sangiovese rosato, 2010 Toscano IGT, Tenuta Fanti

Česrtvé jahody mascarpone krémem ochucebý vanilkovým luskem s mini čokoládovým dortíkem a mátou

Pálava, výběr z hroznů sladké víno 

1 890,- Kč pro 1 osobu

Nahoru