Sezonní menu

Chef de Cusine Josef Pošta Vám představuje sezónní úpravu jídelního lístku Volcano Grill House. Přijďte si vychutnat jemné polévky, užijte si vytříbené chutě předkrmů a domácích těstovin, zakousněte se do šťavnatých steakovýh specialit nebo poznejte mořské ryby v nových úpravách. Absolutní novinkou jsou speciality z jehněčího masa a mysleli jsme i na sladkou tečku. Dobré jídlo je naší vášní, přijďte se přesvědčit... Těšíme se na Vaši návštěvu!

SPAGHETTI CHITTARA A LA BOLOGNESE

Špagety s masovým ragů, rajčaty a kořenovou zeleninou, provoněné čerstvými bylinkami

165,-

SPAGHETTI CHITARA AGLIO OLIO

Špagety s restovanými plátky česneku a čerstvých chili papriček v olivovém oleji

145,-

SPAGHETTI CHITARA CON GAMBERI DOLCE

Špagety s restovanými krevetami, mrkví a řapíkatým celerem ve sladkokyselé omáčce z česrtvých rajča

195,-


 

PAPPARDELLE CON PROSCIUTO CRUDO

Pappardelle s parmskou šunkou restovanou na másle, podlitou bílým vínem a smetanou, ochucené bazalkou 

175,-

PAPPARDELLE CON MAIALE E FUNGHI

Pappardelle s kousky vepřové panenky restované s žampiony, zjemněné máslem, prohozoné rukolou, sypané pamrezánem

189,-

PAPPARDELLE A LA SALMONE NOVINKA

Pappardelle s kousky restovaného čerstvého lososa s cuketou na pomerančové šťávě zjemněné máslem

189,-

PAPPARDELLE AL FUNGHI NOVINKA

Pappardelle s restovanými hříbky na bílém víně zjeměné máslem s kapkou smetany a lanýžovým olejem

189,


 

TAGLIATELL VOLCANO

Tagliatelle s nudličkami hovězí svíčkové restované s cibulkou a rozmarýnem, v pikantní rakčatové omáčce, zjemněné smetanou 

189,-

TAGLIATELLE CON GAMBERI E POMODORI SECCHI

Tagliatelle s krevetami na bílém víně, se sušenými rajčaty a bazalkou, ochucené sýrem pecorino

189,-

TAGLIATELLE PEPERONCINI E ORATA ALLA GRIGLIA NOVINKA

Tagliatelle s restovanými čerstvými chilli papričkami provoněné česnekem a bazalkou, podávané s grilovaným filátkem pražmy královské

215,-


 

PENNE CON RUCOLA

Penne se sušenými rajčaty v olivovém oleji s bazalkou a rukolou sypané parmezánem 

155,-

PENNE A LA NORMA

Penne s grilovaným lilkem s omáčkou z čerstvých rajčat a česneku, zjemněné ricottou a sypané sýrem Pecorino

155,-

PENNE BROCOLI

Penne s restovanými kuřecími kousky s brokolicí a gorgonzolou zjemněné smetanou, sypané parmezánem

159,-


 

RAVIOLI CON FUNGHI PORCINI

Ravioli plněné ricottou a špenátem, přelité omáčkou ze sušených hub, dochucené lanýžovým olejem

185,-

RAVIOLI CON VERDURE ARROSOTO

Ravioli plněné ricottou a špenátem s restoavnou čerstvou zeleninou a plátky parmské šunky

185,-


 

GNOCCHI CON SPINACHI

Gnocchi with roasted chicken pieces with garlic and spinach, in cream sauce

169,-

GNOCCHI A LA SALMONE

Gnocchi with grilled steak from fresh salmon, served on potato gnocchi with a cream-tomato sauce, flavored with rosemary

185,-

GNOCCHI MAIALE E FUNGHI

Gnocchi with pork tenderloin roasted with mushrooms in a creamy butter softened sauce

179,-


 

RISOTTO A LA VOLCANO

Divoká rýže s restovaným kuřecí masem, paprikou, mrkví, červenou cibulí, hráškem a kukuřicí ochucená rozmarýnem a parmezánem

169,-

RISOTTO A LA FUNGHI

Krémové italské rizoto s restovanými sušenými hříbky, zjemněné máslem a parmezánem, provoněné lanýžovým olejem 

185,-

RISOTTO CON GAMBERI E POMODORINI

Italské krémové rizoto s restovanými krevetami, rajčaty a bazalkou 

210,-


 

LASAGNE A LA BOLOGNESE

Zapečené široké těstoviny s masovým ragů a parmezánem 

175-

LASAGNE A LA SALMONE NOVÁ RECEPTURA

Zapečené široké těstoviny s čerstvým lososem, přelité smetanovou omáčkou se špenátem 

189,-


 

VEPŘOVÉ MASO

 Steak z krkovice marinovaný v olivovém oleji a rozmarýnu

205-

Filírovaná vepřová panenka s parmezánovou krustou

189,-

KUŘECÍ MASO

Stehenní plátek s hrubozrnou hořčicí 

225,-

Marinované kuřecí prso na tymiánu

179,-

Smažené kuřecí prso v trojobalu

185,-

TELECÍ MASO

Steak z kotlety bez kosti s uzenou solí

225,-

JEHNĚČÍ MASO

Marinované jehněčí kotletky v čerstvé majoránce

299,-


 

Nahoru