Restaurant

Polední menu 20. 11. 2017 - 24. 11. 2017

 

POLÉVKA

Čočková s uzeným masem 46Kč

/1,7/

 

PŘEDKRM

Mini špízek z grilované vinné klobásky s bramborovým tataráčkem, okurka 78

/7/

 

SALÁT

Římské listy s baby špenátem, ochucené dresinkem ze sušených rajčat s křupavými kousky 146 Kč

/1,3,7/

 

PASTA

Špagety s restovanými krevetami se zelenými rajčaty ochucené bazalkovým olejem s rukolou  146Kč 

/1,3,7/

 

HLAVNÍ CHOD

Zapečené brambory s mletým masem a lilkem v tomatech, zelný salát 145 Kč

/1,3,7,10/

Plněné bramborové knedlíky, uzeným masem na dušeném červeném zelí s tvarohem 158Kč

/1,7,8,9,12/

Vepřová krkovice (300g), na grilu s třepanými slaninovými bramborami a bylinkovým máslem 176Kč

/1,7,9,12/

 

SPECIALITA KUCHYNĚ

Grilovaný Hangar steak na restovaném fazolovém pyré s římským kmínem, domácími steakovými hranolkami  287Kč

/1,2,4,7/

Pečený čerstvý pstruh v celku se šalvějí a tomaty se zeleninovými lasagnemi a holandskou omáčkou 318 Kč

/1,7,12/

 

DEZERT

Švestkový koláč s drobenkou  48 Kč

/1,3,7/

Naše kulinářské filosofie čerpá z těchto čtyř klíčových prvků: 

Kuchyně a menu

  • Menu ve Volcano Grill House se mění každou sezonu, aby reflektovalo náš závazek k servírování nejčerstvějších produktů, které jsou k dispozici.
  • Při přípravě našich pokrmů se snažíme uplatňovat moderní metody a technologie přípravy pokrmů a také kombinovat a využívat nejlepší dovážené suroviny a kvalitu domácích produktů, masa a ryb v naší nabídce. Jsme přesvědčeni, že čím lepší je kvalita použitých surovin, tím působivější je konečný výsledek 

Služby a personál

  • Naše služby doplňují filozofii kuchyně a snažíme se navodit příjemnou atmosféru vyzařující klid, spokojenost a poctivost – personál je vždy pozorný a připravený Vám vyjít vstříc. Jste u nás srdečně vítáni, můžete se spolehnout na znalosti a schopnosti našeho personálu. 

Design a prostředí

  • Interiér restaurace byl vytvořen s cílem poskytnout příjemné posezení v prostředí, v kterém vynikne jedinečnost naší kuchyně. 

Estetika a jedinečnost

  • Věříme, že spojením originální kuchyně, spolehlivého servisu, inspirujícího prostředí a příjemnou atmosférou Vám připravíme jedinečný zážitek. 

Doufáme, že budete sdílet naší Vášeň pro dobré jídlo. 

Our culinary philosophy draws upon these four key elements: 

Menu and Cuisine

  • Our aim is to apply modern techniques and combine and utilize the finest imported ingredients with fresh quality of domestic produce, meat and seafood in our menu. We believe that the better the quality of the raw ingredients, the finer the result on your plate will be. Our menu is changing each season to reflect our aim to serve the best products available. 

Service and staff

  • Our service go together with philosophy of our cosine and exudes warmth, honesty and calm atmosphere – our staff is always attentive and ready to give you a good service. Feel welcome, comfortable and confident in our staff’s knowledge and expertise. 

Design and Setting

  • Our design and architecture seeks to provide a backing that compliments our cuisine. 

Aesthetics and uniqueness

  • We believe that combining innovative cuisine, reliable service and inspiring environment with a touch of magic creates an unique experience and opportunity for fine dining. 

We hope that you will share our passion for fine dining. 

Nahoru