SALÁTY

VITTELO TONATTO 186,-
Plátky dušeného telecího masa na remuládě z tuňáka a kapar, červené radicchio a marinované cibulky
| 4 | 7 | 9 | 1 2 |

MOZZARELLA DI BUFALA 198,-
Trhaná buvolí mozzarella na salátku z vícedruhových cherry rajčat, bazalky a olivového oleje, podlité tomatovým gazpachem, rukolové pesto
| 7 |

BRESAOLA RIPIENI CON FORMAGGIO DI CAPRA 189,-
Tenké plátky sušeného hovězího masa plněné pěnou z kozího sýra na rukolovém salátku
| 7 | 8 |

CARPACCIO CON MIRTILLI E PARMIGIANO 236,-
Marinované tenké plátky svíčkové s hoblinkami parmazánu a rukolou doplněné čerstvými borůvkami (pokrm ze syrového masa)
| 7 |

TARTARE DI SALMONE 245,-
Sekaný čerstvý norský losos se šalotkou a koprem, ochucený dijonskou hořčicí s křupavými grissinami (pokrm ze syrového rybího masa)
| 1 | 1 0 |

GAMBERI FRITTI CON VINO 238,-
Restované větší krevety na bílém víně s fenyklem a tomaty na listech Pak-choy ochucené limetkovou štávou a olivovým olejem se sušenými cherry rajčaty
| 2 |

ANTIPASTI DI SALUMI 178,-
Krájené tenké plátky italských salámů s medovo-hořčičnou emulzí marinované cibulky, olivy a velké kapary s křupavými grissinami
| 1 | 7 | 8 | 1 0 |

 
Nahoru